Zanna Metzer - Macro med Sigma 70/2,8 DG Macro Art

I den här inspirationsartikeln ska vi få läsa om Umeå-entreprenören Zanna Metzer som dels arbetar i bröllopsbranschen men också som konsult inom marknadsföring åt flera företag. En stor del av hennes arbete sker bakom kameran och här ska vi få en liten inblick i hur det kan se ut.

Zanna berättar:
Jag fotograferar dagligen på ett eller annat sätt. Det kan vara allt från snabba mobilbilder på katten som myser i vårsolen, till en stylade bröllopsfotografering eller en enklare produktfotografering. Den kamera jag använder mig av i mitt arbete är en Canon EOS 90D och oftast fotograferar jag med ett fast 35 mm objektiv som också är från Canon. Det är ett fantastiskt objektiv som ger mig de bilder jag förväntar mig, men det räcker inte alltid till för vissa av de visioner jag har.

Läs hela artikeln här: Zanna Metzer - Macro med Sigma 70/2,8 DG Macro Art

Bild1.jpg