Nyhet: Sony Xperia Pro

Nyhet

Nu lanseras Sony Xperia Pro officiellt på den svenska marknaden och detta är ett klockrent verktyg för fotografen/videofilmaren som vill ha en riktigt schysst mobiltelefon och en högupplöst monitor till arbetet i samma enhet.

Sony Xperia Pro är världens första smartphone med dedikerad HDMI-ingång. Tack vare HDMI-ingången kan du ansluta Xperia Pro till din kamera, vilket gör en rad arbetsuppgifter snäppet enklare – allt från att hantera dina bilder till att livestreama med 5G-hastighet. Ditt arbetsflöde har aldrig tidigare varit så effektivt!

Livestreaming med 5G-hastighet och en allt-i-ett-lösning
Med hjälp av en tredjeparts livestreaming-app, kan Xperia PRO streama innehåll från din kamera eller videokamera via HDMI-ingången.

PRO_3_blogg.jpg

Använd Xperia PRO som en högkvalitets 4K HDR monitor
Använd Xperia Pro som en extern skärm eller sökare med en mängd användbara funktioner så som ljusstyrka, zoom och  och stödlinjer (grids) i form av rutnät. 

PRO_14_blogg.jpg

Snabba och enkla filöverföringar
Anslut din Alpha-kamera till Xperia PRO med USB eller kabelansluten Ethernet-anslutning, och dina bilder överförs automatiskt till FTP-servern. Det har aldrig varit enklare att överföra dina filer.

PRO_12_blogg.jpg

Utöver dessa unika kamerafunktioner så är Xperia PRO en kraftfull mobiltelefon som du kan använda precis som vilken telefon som helst till att ringa, surfa, spela eller fotografera. Vi fotografer använder till störst del vår systemkamera att fotografera men ibland har man inte med sig den och får lov att använda mobiltelefonen, Xperia Pro har kameror och kamerafunktioner i absolut högsta kvalitet. Enheten skapades i samarbete med ingenjörerna bakom Alpha 9-serien för att leverera branschledande autofokus. Eye AF i realtid fungerar på både människor och djur, och funktionerna uppfyller professionella behov med manuella kontrollalternativ samt RAW-stöd.

Läs mer och förbeställ telefonen här: Sony Xperia Pro

xperiapro_tillbehör_heroblogg.jpg