Test: Sony FX3

Test

Nu kan du läsa vårt test på Sony FX3 som är en professionell videokamera i systemkamerastil. Det är en mycket portabel och lätthanterlig produkt, som ändå har en mycket bred funktionalitet och möter höga kvalitetskrav inom professionell video och broadcast.

Mats skriver: FX3 ger mycket hög filmkvalitet med låga brusnivåer och högt dynamiskt omfång. Vid filmning når man 4K-upplösning med upp till 120 fps eller full HD-upplösning med upp till 240 fps (NTSC). Alla filmlägen i denna kamera erbjuder 10-bitars färghantering och 4:2:2 färgsampling - vilket ger både ett mycket stort färgomfång och ett grundmaterial som tål omfattande efterredigering (color grading etc.) utan att förlora kvalitet. Kameran ger även över 15 stegs dynamikomfång vid filmning i S-Log3-läget...

Läs hela testet här: Sony FX3