Nyhet

2021-04-15

Nyhet: DJI Air 2S

Nu lanseras DJI Air 2S som får en större sensor och många uppdaterade funktioner för att göra denna till en mycket kraftfull drönare som klarar av det mesta!

DJI Air 2S ärver den stora 1-tumsensorn från Mavic 2 Pro som gör det möjligt att filma i upp till 5.4K video vilket är ett stort steg upp i upplösning jämfört med tidigare modell. Den större sensorn ger även större dynamiskt omfång, bättre färgåtergivning och betydligt bättre prestanda i svagare ljus. Utseendet och många funktioner är självklart liknande mot tidigare version men många av dessa har fått sig en uppdatering. Air 2S får fler sensorer och uppdaterad mjukvara för drönaren bättre ska undvika hinder vilket gör det säkrare än någonsin att flyga din drönare.

DJI Air 2S har fått en uppdaterad bildöverföringsteknik som ger snabbare bildöverföring än någonsin. Självklart finns alla olika flyglägen och funktioner från Air 2 men som vi skrev ovan är en del av dessa uppgraderade i denna nya version.

Läs mer och förbeställ redan nu:
DJI Air 2S
DJI Air 2S Fly More Combo