Matfoto - Tredje plats går till...

Nu är alla vinnare korade och vi kommer presentera tredjeplatsen här och nu, andra plats imorgon och vinnaren presenteras på fredag!

Här presenterar vi tredjeplatsen i vår tävling. Detta bidrag är inskickat av Carl Bergsdorf. Vi tycker att fotografen verkligen har lyckats få med allt man önskar i en matbild. Belysningen är mjuk och behaglig samt skärpan utgår i en fin bokeh. Vi gillar att färgerna håller ihop med bruna plättar, nötter, sirap, skärbräda och de kontrasterande blåbären och bakgrunden i samma nyans. Han har även lyckats få med det viktigaste av allt, att det ser otroligt gott ut!

Grattis till tredjeplatsen och vinsten av en Canon EOS M50 svart kamerahus + EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM​ Följ med i bloggen under torsdag och fredag för att se första och andra plats i tävlingen. Tycker du dessa vinnarbilder är fina så får du gärna kommentera det på vår facebook eller instagram @cyberphoto_se.