Live: Kyle Meyr

Favorit i repris! Nu håller vi en till livesändning med Kyle Meyr där han redigerar nya bilder och svarar på era frågor om hans liv som Sonyambassadör och professionell fotograf.

Kyle är självlärd och äventyrlig och började sin yrkesbana som journalist. När han fick en kamera i sin verktygslåda började det klia i fingrarna och önskan att satsa allt mer och plåta snabbare blev beroendeframkallande. Med början inom skidbranschen arbetade Kyle sig djupare in i äventyr, action och kommersiell fotografering och vidare i hantverket. Han jobbar för närvarande från Oslo, men du hittar honom överallt på jakt efter de bästa action- och äventyrsbilder som naturen kan erbjuda.

Datum: Tisdag, 27 april
Tid: 15:00
Plats: CyberPhotos YouTube-kanal
Språk: Engelska

Se livesändningen här >