Canon lanserar tre nya RF-objektiv!

Nyhet

Canon lanserar idag tre nya professionella RF-objektiv, Canon RF 100/2,8L Macro IS USM, Canon RF 400/2,8L IS USM och Canon RF 600/4L IS USM. Tre objektiv som många har längtat efter och som kan finnas i din fotoväskan inom kort!

Canon RF 100/2,8L Macro IS USM
Canon släpper nu RF 100/2,8L Macro IS USM som är deras första professionella makroobjektiv med RF-fattning. Detta är även världens första AF-makroobjektiv med hela 1,4x förstoring. Förutom sin otroliga förstoring så har den en ny variabel och justerbar sfärisk aberrationskontrollring. Fotografer kan variera utseendet på bakgrunden och förgrundsbokeh, samtidigt som de kan skapa en mjukfokuseffekt på motivet.

RF100mm_macro_Ambient_19_blogg.jpg

Canon RF 100/2,8L Macro IS USM har inbyggd bildstabilisering som stabiliserar upp till 8 steg i kombination med EOS R5 eller EOS R6. Dual Nano USM AF ger jämn, korrekt och snabb autofokus som är nästan helt tyst, medan fokusandning också undertrycks - vilket gör den idealisk för filminspelning och efterproduktion vid Focus Stacking.

Första leverans beräknas i juli.

Canon RF 400/2,8L IS USM & RF 600/4L IS USM
Utöver makroobjektivet så lanserar Canon även RF 400/2,8L IS USM och RF 600/4L IS USM som är supertelen byggda för EOS R-systemet. Dessa objektiv är perfekt för djur- och sportfotografer och tack vare det kraftfulla EOS R-systemet kan man använda sig av den senaste tekniken för att få snabbare fokus än någonsin, till och med när du fotograferar i 30 bilder/s.

Precis som systerobjektiven med EF-fattning så är dessa byggd med fluorit- och Super UD-glas plus ASC- och Super Spectra-beläggningar vilket knivskarpa bilder från kant till kant. Bildstabiliseringen stödjer upp till 5,5 steg stabilisering och oavsett om du fotograferar på en regnig fotbollsmatch eller ett dammigt safari så klarar linserna miljön tack vare sin legendariska L-serie byggkvalitet och värmereflekterande vit finish.

Första leverans beräknas i juli/augusti!

Canon EOS R3 - Läs en separat blogg om denna här >

Läs mer och förbeställ dessa nyheter redan nu:
Canon RF 100/2,8L Macro IS USM
Canon RF 400/2,8L IS USM
Canon RF 600/4L IS USM