Video: Garmin inReach Mini

Garmin InReach MINI är produkten för dig som vill kunna nå dina nära och kära även på platser som saknar täckning för mobilen. Ifall du råkar ut för en olycka kan du också kalla på hjälp oavsett var du befinner dig i världen.

Du kan nu se vår video här: Garmin inReach Mini

Vad är Garmin inReach?

Naturfotografer, snöskoteråkare, skogsarbetare, renskötare, jägare, eller fjällvandrare. Många befinner sig då och då på platser där mobiltelefonen inte har täckning. Med Garmins nödsändare inReach Mini kan du alltid nå dina nära och kära men framförallt kan du alltid kalla på hjälp.  Detta oavsett var du befinner dig i världen.

Det här är vår satellitkommunikationsenhet i fickstorlek, för äventyr då storlek och vikt spelar roll. Med inReach Mini kan du skicka och ta emot sms, spåra och dela din resa och, om nödvändigt, utlösa ett SOS-larm och kontakta GEOS dygnet runt-öppna sök- och räddningscentral. Med inReach kan familj och vänner hålla kontakten, oavsett vart dina aktiviteter för dig.

Läs mer och beställ här: Garmin inReach Mini