Nyhet: Pentax K-3 III

Nyhet

Nu kommer den av många efterlängtade uppföljaren till Pentax K-3 II. Vad det handlar om är alltså Pentax nya flaggskepp för APS-C-formatet - och som brukligt med Pentax är detta en högpresterande kamera full av användbara funktioner.

Nyheter är bland annat omarbetad ergonomi/reglage, nyutvecklad bildsensor med förbättrade prestanda, nyutvecklat autofokussystem, nyutvecklad sökare, nyutvecklad spegel- och slutarmekanik och snabbare seriebildtagning. Sammantaget ger detta en kamera som både är snabbare, ger bättre bildprestanda och som är mer flexibel och bekvämare att använda.

Kvar sedan tidigare är förstås även den effektiva, bildsensorbaserade, 5-axliga bildstabiliseringen - med högupplöst pixel shift-läge och AA-filtersimulering.

Läs mer om nyheten och förbeställ här: Pentax K-3 III