Objektiv från Samyang

Samyang har ett stort produktsortiment med allt från smidiga och prisvärda objektiv som passar nybörjaren till kolfiberbeklädda videoobjektiv för proffset!

Samyang har olika beteckningar på sina objektiv vilket kan vara svårt att veta exakt vilket objektiv som tillhör vilken serie. Vi tänkte därför sammanställa detta så du lätt kan förstå:

Samyang MF är deras mest prisvärda serie av högkvalitativa fasta objektiv med manuell fokus. Du får hög optisk kvalitet till ett mycket bra pris. I denna serie finns det alla typer av brännvidder till alla olika typer av fattningar så det finns garanterat ett objektiv som passar dig. Troligen det mest populära objektivet är deras MF 14/2,8 som många använder till astrofoto då du får mycket hög bildkvalitet till ett lågt pris. I denna serie finns även prisvärda Tilt-shift objektiv för dig som vill prova på denna typ av objektiv.

Samyang AF är deras objektiv med autofokus. I princip alla objektiv ger hög optisk kvalitet till ett bra pris och dessa finns även i alla olika brännvidder. Till Canon och Nikon har de normala brännvidder som t.ex 85/1,4 till en bråkdel av kostnaden jämfört med Canon/Nikons egna objektiv. Till Sony har Samyang delvis satsat på smidighet genom att ta fram små och lätta objektiv som har blivit mycket populär då du får ett objektiv som har storleken och vikten som ett APS-C objektiv men passar perfekt på din fullformatskamera.

Samyang XP är deras ljusstarkaste och rent optiskt bästa objektiv. Dessa är byggt med absolut högsta precision och med de bästa materialen vilket gör att känslan och optiska kvaliteten i objektivet är i linje med de bästa på marknaden men håller fortfarande ett bra pris. Dessa objektiv är manuellt fokuserande, vilket är vanligt bland dessa typer av objektiv.

Samyang VDSLR är deras prisvärda videoobjektiv. Du får bra optisk kvalitet samt tandade fokus/bländarringar för att kunna använda dessa med follow-focus system vilket gör dessa perfekt för dig som ska börja med video. Dessa VDSLR har nyligen uppdaterats med en ny version som ger ännu bättre optisk kvalitet, vädertätning samt en robustare exteriör.

Samyang Xeen är deras bästa videoinriktade objektiv. Du får mycket hög optisk kvalitet och kroppen är gjort utav metall samt kolfiber för att vara slitstarka och hållbara. Dessa passar perfekt för dig som filmar i professionell nivå och kan definitivt jämföras med betydligt dyrare alternativ. 

Just nu får du ett minneskort värde 999:- när du beställer valfritt Samyangobjektiv. Mer info om kampanjen här >