Lagra säkert med LaCie!

LaCie gör några av de snabbaste och säkraste hårddiskar på marknaden. Visste du att de inte bara får toppkvalitet på hårdvaran utan får även toppkvalitet på service om du skulle få problem med din hårddisk. Se nedan vilken typ av service du får med din hårddisk!

I följande hårddiskar ingår 2 års garanti samt 2 års service för dataåterhämtning.

image007.jpg

I följande hårddiskar ingår 3 års garanti samt 3 års service för dataåterhämtning.

image006.jpg

I följande hårddiskar ingår 5 års garanti samt 5 års service för dataåterhämtning.

image005.jpg

I följande hårddiskar ingår 5 års garanti, 5 års service för dataåterhämtning och en service kallad "Advanced replacement" som betyder att medan din hårddisk är inne på service får du en ersättningsenhet under tiden!

image004.jpg

Har du några frågor om din LaCie hårddisk eller intresserad av att köpa en så kan du kontakta våra experter HÄR >