Nytt från Canon!

Nyhet

Canon lanserar idag en ny kamera i mellansegmentet, ett nytt objektiv med RF-fattning och en ny portabel skrivare.

Canon EOS 850D ersätter både Canon 77D och Canon 800D med flera nya uppgraderingar. Kameran får en ny processor som gör det möjligt till bland annat snabbare seriebildstagning och 4K video. Den behåller smidiga storleken tillsammans med 180 graders vinklingsbar skärm. Kameran har självklart Canons Dual Pixel AF samt WiFi/bluetooth för att lätt kunna överföra dina bilder och filmer till din telefon. 

Leverans börjar i april och du kan beställa den redan nu: Canon EOS 850D

Canon_RF_24-105_blogg.jpg

Canon RF 24-105/4-7,1 IS STM är ett nytt objektiv med RF-fattning som också kommer säljas i kit tillsammans med EOS R och EOS RP. Detta objektiv är riktigt smidigt och är därför ett perfekt allround-objektiv om du ska ut och resa. Objektivet har ett helt nytt läge som kallas "Center Focus Macro Mode" vilket ger mer förstoring i mitten av objektivet och gör det möjligt att fota macrobilder med detta objektiv. Objektivet har självklart också bildstabilisering som stabiliserar upp till 5-steg.

Beställ objektivet redan nu: Canon RF 24-105/4-7,1 IS STM

Canon_selphy_qx10_blogg2.png

Canon Selphy Square QX10 är en ny intressant portabel skrivare från Canon. QX10 har ett nytt format som skriver ut fyrkantiga bilder. Skrivaren är mycket liten och smidig. Pappret är självklart i Canons höga kvalitet och har en åldersbeständighet på upp till 100 år. Du skriver ut dina bilder via appen "Selphy" som är snabb och smidig att använda. I appen kan du även redigera bilderna med filter, ramar, text och mycket mer! 

Canon Selphy Square QX10 kommer i fyra olika färger. Läs mer och beställ här:
Canon Selphy Square QX10 Svart
Canon Selphy Square QX10 Vit
Canon Selphy Square QX10 Rosa
Canon Selphy Square QX10 Grön