Nya studioblixtar från Elinchrom!

Nyhet

Nu lanserar Elinchrom två nya blixtar som ersätter BRX-serien. Dessa nya blixtar får nu TTL och HSS samt ett modernare gränssnitt.

Elinchrom används av många professionella fotografer i studiomiljö och är ofta den blixt som rekommenderas tack vare fina blixtar till bra priser. De två nya blixtarna som nu lanseras är ELC 125 och ELC 500, namnet kommer så klart ifrån den maximala ljusmängden som blixten kan ge, 125 Ws och 500 Ws respektive.

Dessa nya blixtar får ett modernare gränssnitt som gör det mer intuitivt och lättare att jobba med om man inte redan är van att använda det äldre gränssnittet. Förutom gränssnittet och designen på blixtarna så har de även fått TTL som ger dig automatisk ljuskontroll från kamera för ett lättare arbetsflöde och HSS "High Speed Sync" som gör det möjligt att synka blixten med kameran upp till 1/8000s slutartid. För användning av TTL och HSS så krävs sändaren Skyport Pro.

Utöver blixtarna så kommer det även några nya ljusformare som passar perfekt till dessa nya blixtar. Blixtarna finns både att köpa löst och i dubbelkit med väska.

Blixtarna finns i lager redan nu och kan beställas för omgående leverans!

Läs mer och köp redan idag:
Elinchrom ELC 125
Elinchrom ELC 500