100x zoom i en mobiltelefon!

Nyhet

Nu lanserar Samsung deras senaste telefoner och de får en större uppdatering än någonsin med en handfull kameror från 108MP till 100x zoom vilket är helt otroligt att ha i en mobiltelefon!

Fyra bakre kameror
Den ljuskänsliga huvudkameran har hela 108 MP och kameran med teleobjektiv ger upp till 100x zoom. Kameran med ultravidvinkel på 123° fångar bilden så som ögat ser den och den fjärde kameran mäter avstånd och gör det möjligt att ta bilder med kort skärpedjup, även kallat bokeh. Med nya S20 Ultra kan du även filma i 8K vilket är helt otroligt med tanke på att det nästan inte finns några rena videokameror som klarar av det.

Dessa nya mobiler använder sig av den senaste Exynos 990 processorn som gör alla dessa otroliga specifikationer möjligt. Den har även fått en ny skärm som har 120hz vilket innebär en snabbare skärm som gör att alla rörelser känns snabbare och mjukare. Nya processorn tillsammans med nya skärmen gör detta till en av de bästa telefoner på marknaden för spel.

Läs mer och beställ här: Samsung Galaxy S20 Ultra