Tamron lanserar!

Nyhet

Tamron fortsätter komplettera sitt utbud av objektiv skräddarsydda för Sonys spegelfria systemkameror med bildsensor i APS-C-format, dvs A6000-serien, A5000-serien, NEX-serien etc. Denna gång handlar det om en mycket högpresterande och ljusstark normalzoom, som också hyser integrerad optisk bildstabilisering och är tätat mot fukt, damm och stänk. Brännvidden på 17-70 mm ger en bildvinkel motsvarande ~ 25,5-105 mm brännvidd på 35mm fullformatskamera, så den täcker allt från kraftig vidvinkel till hyfsad tele.

1770_luke_stackpoole.jpg
Exempelbilder av Luke Stackpoole

En ljusstark, högpresterande 17-70-zoom för APS-C-format är en oerhört allround optik för de flesta vardagsmotiv och lite mer. Den passar utmärkt för landskapsbilder, arkitektur, dokumentär/reportage/gatufoto, men även för porträtt och action/sport på korta till medellånga avstånd.

Den fina ljusstyrkan i kombination med bildstabiliseringen gör den även extra användbar när ljusförhållandena inte är de allra bästa - även vid fotografering på frihand.

1770_olivier_wong.jpg
Exempelbilder av Oliver Wong

Första leverans beräknas i slutet av januari 2021

Läs mer och förbeställ redan nu: Tamron 17-70/2,8 DI III-A VC RXD