Bloggpost

2020-12-15

Certifierad av Netflix!

Nu har Panasonics nya BGH1 blivit certifierad av Netflix!

Netflix har höga krav om vilka kameror som filmskapare får använda. Kameran måste uppnå vissa krav, ha vissa specifikationer och funktioner för att vara godkänd att användas i deras filmer. Normalt är det endast väldigt dyra, professionella videokameror som blir godkända men Panasonic uppnår alla krav på Netflix i två av sina mer budgetvänliga kameror.

I början av året blev deras Lumix S1H officiellt certifierad men nu blev även deras BGH1 certifierad, detta är också den första M4/3 kameran som är godkänd av Netflix. Tänkt på att detta är en kamera för ca 25.000:-, de flesta kamerorna som är Netflix-certifierade kostar över 100.000:- och oftast betydligt mycket mer.

Vill du använda samma kamera som Netflix? Beställ den här: Panasonic BGH1