Test: Sony A7S III

Test

Nu kan du både se och läsa vårt test på nya Sony A7S III, en kamera som främst fokuserar på video men vi har självklart testat den både för foto och video.

Mats skriver: Sony A7s III har fått en ny, extremt högupplöst elektronisk sökare med en upplösning på över 9 miljoner bildpunkter. En av de bästa sökarna jag upplevt hittills, och den är i princip helt fri från blackout vid snabbaste serietagning 10 b/s även med den mekaniska slutaren. A7s III ger mycket hög filmkvalitet med låga brusnivåer och högt dynamiskt omfång. Vid filmning når man 4K-upplösning med upp till 120 fps eller full HD-upplösning med upp till 240 fps. Batteriet är samma variant som till bland annat A7R III och A9, och ska enligt Sony räcka upp till en kontinuerlig inspelningstid på ca 135 minuter, eller ca 600 stillbilder.

Läs vårt test här: Sony A7S III

Se vår testvideo här: CyberPhoto testar Sony A7S III