Test: Sony A7C

Test

Nu kan du både se och läsa vårt test på nya Sony A7C som är en smidig hybrid mellan A7 III, A9 II och A6600.

Mats skriver: Sony marknadsför A7 C som marknadens minsta och lättaste systemkamera med fullformatssensor. Det finns en eller ett par konkurrerande modeller, men dessa har varken integrerad bildstabilisering, integrerad sökare eller fullt vinklingsbar skärm. Så visst har Sony en stor poäng här. A7 C är en komplett kamera, trots det smidiga formatet. Sony A7 C ger en fantastiskt fin bildkvalitet med ett mycket högt dynamiskt omfång och jämförelsevis låga brusnivåer. Real-time Eye AF och Real-time tracking gör att kameran känner igen bl a ögon, ansikten och även djur och därigenom effektivt kan låsa fokus på bildens huvudmotiv och följa dess rörelser.

Läs vårt test här: Sony A7C

Se vår testvideo: CyberPhoto testar Sony A7C