Test: Nikon Nikkor Z 70-200/2,8 VR S

Test

Nu kan du läsa vårt test på den mycket efterlängtade Nikon Z 70-200/2,8 VR S.

Mats skriver: Nikon Z 70-200/2,8 är mycket påkostat optiskt och använder både fluoritglas, lågspridande ED-glas och anomalt brytande SR-glas för att reducera kromatisk aberration och optimera skärpa och färgåtergivning ända ut i bildkanterna. Objektivet är mycket rejält och tåligt och samtidigt relativt lätt, tack vare konstruktion mestadels i magnesiumlegering. Som fokuseringsmotor används en stegmotorlösning, som är tyst, mjuk och följsam för såväl stillbildsfoto som filmning. Nikon Z 70-200/2,8 VR S är en mycket skarp och bra telezoom, en av de skarpaste jag testat hittills.

Läs hela testet här: Nikon Nikkor Z 70-200/2,8 VR S test

Missa inte att vi har denna i lager för omgående leverans!