PhotoExpo 2020: Jonas Borg

Föreläsning med Lumix ambassadör Jonas Borg – Lördag kl 10:00. Jonas kommer dela med sig av hur man med enkla metoder och kreativt tänk kan få starka bilder och hur han använder Lumix kameror professionellt både inom foto och film.

Yrkesfotografen Jonas Borg har bott och arbetat på många olika platser i världen, bland annat i Singapore, Japan, Storbritannien och USA. Jonas har över 15 års erfarenhet som frilansfotograf på heltid och har jobbat med stora internationella dagstidningar, organisationer och företag, till exempel event- och PR-byråer. Jonas har en bakgrund inom fotojournalistiken och hans stil beskrivs ofta som dokumentär. Han säger att han alltid strävar efter att hitta nya vinklar och perspektiv i sina bilder. Han har blivit publicerad i ”Årets Bild”-bok samt vunnit guld, silver och brons i "Tokyo International Foto-awards”. Tidigare i år var Jonas nominerad som vinnare i ”Pink Lady Photographer of the year” som är en av världens största fototävlingar. Ett av hans mest prestigefyllda uppdrag var att fotografera den svenska kronprinsessans bröllop 2010. Samma år inledde Jonas sitt samarbete med Panasonic och därefter blev han den första ambassadören för LUMIX G i Europa

Läs mer om årets PhotoExpo här >