Håll händerna varma i vinter

Nu är vintern över oss och handskar är ett måste när man är ute i kylan. Problemet med handskar är att det kan vara svårt att hantera kameran. Som tur finns Vallerret fotohandskar som gör fotograferandet lättare!

Vallerret designade sina första handskar i 2015 och lanserades genom Kickstarter där dom nådde nästan tredubbel försäljning än målet. De är idag en av de mest populära fotohandskarna på marknaden och är älskade av fotografer runt hela världen.

vallerret_trippel.jpg

Vallerret har flera olika typer och stilar av handskar och alla har funktioner för att göra fotograferandet så smidigt som möjligt. Vår favorit är modellen Urbex då den kombinerar en mycket snygg design och smart funktionalitet som håller dig varm när du ska hantera din kamera. Handsken är gjord av äkta skinn samt merinoull vilket är perfekt för dig som vill ha snygga handskar vid gatufoto eller värme när du vandrar bland fjällen.

vallerret_trippelstor.jpg

Kameran blir lätthanterlig tack vare att det går att öppna handsken på toppen av pekfingret samt tummen för att kunna justera inställningar, trycka på avtryckaren eller använda mobilen. Fingertoppen hålls öppen tack vare magneter i handsken, supersmidigt. När du sedan är klar med kameran eller mobilen så drar du bara handsken över fingret igen så det blir varmt och skönt. Vi har använt dessa handskar ett bra tag och är mer än nöjd med kvaliteten samt hållbarheten.

De olika handskarna har olika funktioner och du hittar mer information om dessa här: Vallerret fotohandskar