CyberPhoto - Årets e-handlare 2020 Foto & Video

Vi har vunnit utmärkelsen Årets e-handlare Foto & Video via Pricerunner - igen. Det är femtonde året som vi tar emot utmärkelsen och vi riktar förstås ett gigantiskt tack till våra trogna kunder!

Motivering: "Tack vare en användarvänlig hemsida med hög tillgänglighet som gör det lätt att snabbt hitta rätt produkt, många alternativ för betalning och leverans, trevlig kundservice – och varor som levereras väl förpackade inom utsatt datum – tar CyberPhoto hem vinsten i kategorin Foto och video."

Vi riktar ett stort och varmt tack till dig som väljer att handla hos oss, har röstat på oss, lämnat omdömen och på annat sätt stöttat oss. Du är fantastisk och det viktigaste vi har. Vi kommer att fortsätta arbeta för att du ska kunna känna dig stolt och nöjd som kund.

Vi firar denna utmärkelse med att erbjuda fri frakt på din beställning när du använder koden: TACK2020
Erbjudandet gäller t.o.m. imorgon 2020-10-15 kl 23:59