Bloggpost

2019-07-15

Tips för resefotografen!

Manfrotto har nyligen släppt deras väskserier Reloader som är fotoväskor med tanke för resande fotografer. Den vi tipsar om idag är en fotoväska som du lätt kan ta med som handväska och har både hjul och axelrem för att lätt kunna bära den på ryggen.

Alla som har rest med sin fotoutrustning vet att när man fyller en väska med tunga kameror och objektiv så kan det bli jobbigt att bära runt väskan hela tiden. Manfrottos nya Reloader Switch-55 kan du rulla när du inte vill bära väskan och ha den på ryggen när du ska gå upp för trappor eller är ute i naturen. Väskan är tillräckligt liten så du kan ta med dig den på flyget vilket man vill när den är fylld med dyr och ömtålig kamerautrustning. 

Just nu har vi en kampanj på hela Manfrottos Reloader sortimentet, 15% rabatt direkt. väskorna finns i lager för omgående leverans.

Se sortiment: Manfrotto Reloader