Test

2019-07-02

Test: Manfrotto MVH502AH Videohuvud

Manfrottos videohuvud MVH502AH är ett mycket bra alternativ för dig som filmar med en lite större spegelfri systemkamera eller DSLR-kameror allt från insteg till professionella modeller.

Mats skriver: Manfrotto MVH502AH är ett vätskedämpat videohuvud lämpligt för dig som filmar med relativt stora eller medelstora video- och systemkameror. Den totala viktkapaciteten är 7 kg, medan motviktsfunktionen för tilten klarar upp till ca 4 kg. Videohuvudet är tillverkat av aluminium och utrustat med balansfjäder och vattenpass. Huvudet passar alla stativ med standard 3/8" skruv, och på kameraplattan sitter det både en 1/4" och 3/8"-skruv. Hög kvalitet till överkomligt pris för den seriöse filmfotografen som är ute efter en relativt lätt och portabel utrustning.

Läs hela testet här: Manfrotto MVH502AH Videohuvud