Test: Manfrotto MVH500AH videohuvud

Test

Manfrotto MVH500AH videohuvud har låg vikt och bred plattform som ger bra stabilitet och klarar både DSLR-kameror, spegelfria kameror eller lite större videokameror med utbytbara objektiv. Det fungerar även bra för tubkikare.

Mats skriver: På vänster sida om videohuvudet finns det ett 3/8" fäste, perfekt för dig som vill kunna montera exempelvis en arm för extern bildskärm eller något annat tillbehör. För snabbplattan sitter det en kombinerad säkerhetsspärr med låsfunktion på höger sida om plattan för snabb och säker montering. Snabbplattan är naturligtvis flyttbar för att kunna skapa rätt balans på prylarna. Manfrottos videohuvud MVH500AH är ett bra köp för dig som är ute efter ett videohuvud som fungerar bra till allt från små till relativt stora videokameror eller DSLR-kameror samt spegelfria systemkameror upp till ca 5 kg.

Läs hela testet här: Manfrotto MVH500AH videohuvud