Sony lanserar FE 35/1,8

Nyhet

Sony lanserar nu ett nytt objektiv som många har väntat på, Sony FE 35/1,8 till E-fattning och är anpassat för fullformat.

Sony FE 35/1,8 är ett litet och smidigt vidvinkelobjektiv som är anpassat för fullformat och passar perfekt på din Sony A7. Med en vikt på endast 280g är det mycket lätt vilket tillsammans med Sony A7 III blir en mycket smidig kombo. Sony FE 35/1,8 passar även bra om du har en Sony ur A6000-serien då objektivet även passar till APS-C och ger motsvarande 50mm på dessa.

Objektivet har en 9-bladig bländare som ger en mjuk och behaglig bokeh tack vare en stor bländare på f/1,8. Den har en närgräns på endast 0,22m vilket gör det lätt att fota närbilder och ge mer fokus på motivet i balans med bakgrundsoskärpan.

Första leverans kommer i mitten av augusti 2019, passa på att boka ditt exemplar redan nu för säkra dig en plats i kön!

Läs mer och beställ här: Sony FE 35/1,8