Trippel nyhet från Sigma!

Nyhet

Sigma lanserar nu tre nya objektiv. Sigma 35/1,2 DG DN Art, Sigma 45/2,8 DG DN Contemporary och Sigma 14-24/2,8 DG DN Art. Tre stycken mycket populära brännvidder med stora bländare är alltid trevliga nyheter.

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art är en fast 35mm med en stor bländaröppnning på hela f/1,2. Objektivet väger 1,09kg och är 136mm långt. Vi har stora förhoppningar på att detta ska kunna vara en riktigt bra optik. Sigma 35mm f/1,2 passar perfekt till landskap, porträtt, gatufotografering och mycket mer. Tack vare den stora bländareöppningen så blir det lättare att fotografera inomhus vid fester och liknande evenemang.

Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary är ett mycket kompakt objektiv. Det är tillverkat i metall vilket ger en känsla av kvalitet men den väger endast 215g . Med en längd på endast 24cm så blir det ett mycket kompakt och smidigt objektiv till din Sony eller Panasonic kamera. Objektivet är självklart anpassat för fullformat vilket gör den kompatibel med Sonys A7/A9-serie och Panasonics S-serie med L-fattning.

Sigma har redan ett 14-24/2,8 men det nya objektivet, som lanseras idag, är anpassat för spegellösa kameror. Det finns till Sony E-fattning och Panasonic L-fattning. Det nya Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art använder sig av 18 glaselement i 13 grupper. Ett FLD glass, fem SLD glas och tre asfäriska linser. 

Dessa objektiv finns både i Sony E-fattning för fullformat och Panasonic L-fattning. Första leverans beräknas i augusti och du kan beställa redan nu.

Läs mer och beställ här:
Sigma 35/1,2 DG DN Art för Sony E-fattning
Sigma 35/1,2 DG DN Art för L-fattning


Sigma 14-24/2,8 DG DN Art för Sony E-fattning
Sigma 14-24/2,8 DG DN Art för L-fattning

Sigma 45/2,8 DG DN Contemporary för Sony E-fattning
Sigma 45/2,8 DG DN Contemporary för L-fattning