Nyhet

2019-07-25

Nyhet: DJI Ronin-SC

DJI lanserar en ny, mindre och billigare version av deras mycket populära gimbal, DJI Ronin-SC. Många har efterlängtat en sådan modell som både är lättare att ta med sig och billigare vilket nog kommer göra denna mycket populär bland filmare.

DJI Ronin-SC är anpassad för spegellösa kameror och håller stadigt en kamera på upp till 2kg. Tillverkad i magnesiumlegering, aluminium och starka kompositmaterial gör att den endast väger 1,1kg och blir därför lätt att ta med sig överallt. Precis som storebror Ronin-S är motorerna placerad på sidan och under kameran vilket ger klar sikt till displayen på kameran.

Active Track 3.0 är en funktion som tillsammans med en telefon monterad på kameran kan automatiskt följa motivet vilket gör att du kan röra dig som du vill utan att kameran tappar bort motivet. Ännu en ny funktion som introduceras med DJI Ronin SC är Force mobile som gör att rörelser du gör med din telefon görs samtidigt med kameran på gimbalen. Detta är en intuitiv funktion som öppnar upp till många nya möjligheter.

Första leverans beräknas inom en vecka och du kan beställa den redan nu!

Läs mer och beställ här: DJI Ronin-SC