Köp eller sälj begagnat hos oss!

Hos oss på CyberPhoto kan du byta in din begagnade systemkamera, objektiv eller annan fotoutrustning. Vi har stor erfarenhet av second hand-köp och av försäljning av fotoprodukter så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa en begagnad kamera eller sälja den.

Sälj eller köp en begagnad kamera och bidra till ett mer hållbart samhälle
Som fotografer älskar vi naturen och vill värna om vår omgivning och ta vara på resurserna som finns. CyberPhoto vill skapa en möjlighet för dig att på ett enkelt sätt att komma vidare i ditt fotograferande samtidigt som vi tillsammans kan bidra till ett mer hållbart ägande av en fotoutrustning. Byt in din fotoutrustning, ta nästa steg och ge samtidigt någon annan chansen att köpa fotoutrustningen du inte använder.

Till dig som vill köpa begagnade fotoprodukter – vi har 6 månaders garanti
För att det ska bli säkert för dig som köpare av t ex en begagnad systemkamera så går vi igenom de fotoprodukter vi köper in och du får hela 6 månaders garanti på köpet! Ett fantastiskt erbjudande för dig som letar efter en begagnad fotoutrustning till ett bra pris. Klicka in på länkarna här nedan och se vad vi erbjuder just nu!

Till dig som vill sälja din begagnade systemkamera, objektiv eller fotoprodukt till oss
Följ stegen nedan så att vi kan göra en korrekt värdering och ge dig ett förslag som vi hoppas passar dig. 
Vi byter in fotoprodukter oavsett var eller när de är inköpta och vi gör en separat bedömning i varje enskilt fall.

Läs mer om begagnat här: Köp eller sälj begagnat hos oss!