Canon lanserar RF 24-240

Nyhet

Förutom två nya kompaktkameror så lanserar Canon även ett nytt objektiv med RF-fattning. Canon RF 24-240 f/4-6,3 IS USM är ett zoomobjektiv med stort omfång som passar perfekt till resor och äventyr!

Canon RF 24-240 f/4-6,3 IS USM ger 10x optisk zoom och är ett objektiv som passar perfekt till EOS RP. Denna kombination blir en liten och smidig fullformatare med ett stort zoomomfång som passar perfekt om du ska ut och resa eller bara vill ha allt i ett smidigt paket. Objektivet har en 7-bladig bländare och bildstabilisering som håller stabilt upp till 5 bländarsteg. Objektivet använder Canons Nano USM-autofokusmotor vilket ger snabb och säker fokus.

Första leverans beräknas i september, beställ redan nu för att säkra dig ett objektiv vid första leverans!

Läs mer och beställ här: Canon RF 24-240 f/4-6,3 IS USM