Sony A7 III vs. A7R III

Test

Sony A7 III är marknadens hetaste kamera just nu och vi får massor av frågor om den. Läs gärna vårt test och se vår video där vi jämför den mot A7R III för att gå igenom vad man vinner om man lägger till en slant. Har du frågor? Ring eller maila oss gärna!

Den här filmen gjordes i början av sommaren 2018 och Sony har sedan dess visat framfötterna på marknaden och många av er som följer oss har valt att byta till en A7 III sen dess. Det är en kamera som ger så otroligt mycket för pengarna och hade man visat upp den för 10 år sen hade man knappt trott att det är sant. Dessutom till ett pris som gör att många av oss har möjlighet att köpa den. Det är mycket pengar men om vi istället använder epitetet prisvärd så klassar den enkelt in där. Är det då marknadens bästa kamera? Eftersom det finns så många punkter att ta i beaktande vid valet av en kamera så är det inte så enkelt och vi har nyligen korat X-T3 från Fujifilm till den bästa kameran som lanserades 2018 men skulle vi göra en omröstning är vi säkra på att Sony A7 III skulle ta en pallplats. Kanske guld.

Läs vårt test här:  SONY A7 III TEST

Se filmen här:  SONY A7 III vs SONY A7R III FILM (YOUTUBE)