Sigma bekräftar!

Nyhet

Nu bekräftar Sigma att de som väljer nya L-mount (Panasonic S1 och S1R) kommer att få tillgång till elva Art-objektiv under 2019. Exakt datum och pris släpper man inte i nuläget men man vill visa att det verkligen är på gång.

Nya Panasonic S1 och S1R är några av marknadens bästa kameror och således bland de bästa kamerorna någonsin. Objektivfloran är begränsad då man får se det som eny fattning även om den tekniskt sett funnits ett tag då utbudet nytt och begagnat är relativt litet. Men Sigmas delaktighet gör att det här systemet blir levande och aktuellt direkt - för utvecklingstiden för fullformatsobjektiv är relativt lång (i snitt flera år per objektiv om man inte utgår från färdig optikdesign) vilket hade riskerat Panasonics försäljning kraftigt. Art-serien presterar mycket bra och vi tror Sigma tweakat till dessa avsedda för L-mount lite extra.

Mer info om pris och tillgång kommer så fort vi fått information. De objektiv som kommer:

 • Sigma 14mm F1.8 DG HSM Art 
 • Sigma 20mm F1.4 DG HSM Art 
 • Sigma 24mm F1.4 DG HSM Art 
 • Sigma 28mm F1.4 DG HSM Ar 
 • Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art 
 • Sigma 40mm F1.4 DG HSM Art 
 • Sigma 50mm F1.4 DG HSM Art 
 • Sigma 70mm F2.8 DG Macro Art
 • Sigma 85mm F1.4 DG HSM Art
 • Sigma 105mm F1.4 DG HSM Art
 • Sigma 135mm F1.5 DG HSM Art