Test: Sigma 28/1,4 DG HSM ART

Test

Det är alltid spännande med tester av nya Sigma objektiv. Idag bjuder vi på ett fullpackat test med nya Sigma 28/1,4 DG HSM ART. Objektivet finns med tre fattningar, Canon EF, Nikon F och Sony E.

Solen ligger lågt men värmer gott bland all vinterfrost och Mats har med sig nya Sigma 28/1,4, ett nytt rejält objektiv från Sigma som behåller samma gedigna känsla som allt annat från deras ART-serie. En mycket användbar brännvidd som ger tillräcklig vidvinkel för landskap och arkitektur men kan även användast till porträtt tack vare en mycket krämig bokeh.

Mats skriver: Sigma 28/1,4 DG HSM är precis som sina övriga syskon i ART-familjen ett mycket välbyggt objektiv och har på sista tiden bevisat gång på gång att de klarar av att konkurrera med de bästa objektivtillverkarna med sina fasta ART-objektiv, och bildkvaliteten i Sigma 28/1,4 DG HSM ART är som förväntat mycket bra rakt igenom, och det redan på största bländaröppning.

Läs hela testet här: SIGMA 28/1,4 DG HSM ART TEST