Ricoh lanserar!

Nyhet

För fem månader sedan presenterades Ricoh GR III och nu har den officiellt lanserats med specifikationer och pris. En mycket spännande kamera som många förbiser på grund av sitt relativt okända märke.

GR II var en populär modell och en av våra favoriter bland kompaktkamerorna då den ger en enastående bildkvalité för att vara en mycket smidig och kompakt kamera. Nya GR III ser mycket lovande ut då den håller samma koncept men finputsar alla hörn för att göra den så bra som möjligt utan att tappa känslan som GR-serien har skapat.

Kameran är utrustad med en uppdaterad CMOS-sensor på 24,2 megapixel i APS-C format och är numera stabiliserad. Objektivet är också uppdaterad men behåller samma brännvidd motsvarande 28mm f/2,8 för fullformat.

Priset landar på 9990kr vilket är ett hopp upp mot gamla modellen men den kommer med en hel del uppdaterade och moderna funktioner som pekskärm, USB-C, förbättrad filmfunktion, ISO 102 400 och mycket mer finns att läsa om på produktsidan.

Läs mer här: Ricoh GR III