Uppdatering Insta360

Nyhet

Märket Insta360 är nytt för många men har snabbt blivit stora på marknaden för 360-kameror och många tror att det här märket blir 360-kamerans GoPro eller DJI. Vi har sortimentet tillgängligt på vår webbsida sedan ett bra tag tillbaka och nu uppdaterar Insta360 med en färdig version av sitt redigeringsprogram till ONE X.

Det har funnits en Beta-version sen tidigare till Insta360 ONE X och nu är den släppt via Insta360. Version 3.2.1 av programvaran Insta360 Studio for One X  stöder nu MP4 och har massor av funktioner och val för 5,7K-video från ONE X-kameran. Det finns massor av videos och tutorials på Youtube för Insta360 och det är en mycket trevlig och lättanvänd kamera. Se länkar nedan för programvaran och för att läsa mer om kameran på vår hemsida.

Ladda ner programvara här:  INSTA360 ONE X EDITING STUDIO

Läs mer om kameran här:  INSTA360 ONE X HOS CYBERPHOTO