Datacolor SpyderX - två nya kalibratorer

Nyhet

Datacolor släpper två nya kalibreringsverktyg för färgkalibrering idag. Vi tipsar om modellerna Datacolor SpyderX Pro och Datacolor SpyderX Elite som kan hjälpa dig kalibrera skärmen enklare och mer korrekt än någonsin.

Vill du att din färgkalibrering ska bli korrekt, gå snabbt att göra och vara riktigt enkel? Vi med! Kolla in de här nyheterna som presenteras idag. De ska ha tagit Datacolor tre år att utveckla SpyderX så vi ser fram emot att få testa resultatet. I SpyderX finns nu en lins för en mer korrekt information till färgsensorn. En kalibrerad skärm är oerhört viktigt för som vill skriva ut dina bilder så att allt arbete du lägger ned på efterbearbetningen också blir korrekt vid utskriften. SpyderX kommer med två modeller Datacolor SpyderX Pro som är framtagen för den seriöse fotografen och Datacolor SpyderX Elite för proffsfotografen som vill ha fulständig kontroll. Båda kan bland annat hantera flera skärmar samt göra anpassningar för det omgivande ljuset. Den senare (Elite) ger även möjlighet för kalibrering inom video och cinema samt projektorer.

Datacolor SpyderX Pro - kommer att kosta  2095:-
Datacolor SpyderX Elite - kommer att kosta 3195:-