Zhiyun Weebill-S

Nyhet

Letar du efter en stabilisering till din spegellösa systemkamera så är Zhiyuns nyaste gimbal ett riktigt hett tips. En ny och uppgraderad gimbal i den populära Weebill-serien.

Zhiyun lanserar Weebill-S som är nästa steg i deras Weebill serie. Weebill-S är en kompakt och kraftfull 3-axlig stabilisering som hjälper dig att få stabila och filmiska videoklipp. Tack vare Weebills unika design och ergonomi är det lätt att gå från höga till låga filmvinklar i en och samma svepande rörelse.

Största skillnaderna jämfört föregångaren, Weebill Lab, är att denna nya version har fått 300% starkare motorer, 50% snabbare responstid, förbättrad batteritid, nya smarta funktioner samt en ny algoritm. Weebill-S fungerar också med fler kombinationer av kameror/objektv än Weebill Lab, som t.ex. Sony A7 III med ett FE 24-70/2,8 eller Canon 5D Mark IV med ett EF 24-70/2,8.

Läs mer och beställ nu: Zhiyun Weebill-S