Test: Olympus E-M5 Mark III

Test

Redan nu kan du läsa vårt test på den nylanserade Olympus E-M5 Mark III. Mindre, smidigare och samtidigt kraftfullare än någonsin!

Mats skriver: Närmare 5 år efter att föregångaren E-M5 Mark II kom är det dags för efterträdaren att se dagens ljus. E-M5 Mark III bygger vidare på samma koncept, men har kompletterats med lite nyheter som man bl a lånat från toppmodellen E-M1x och E-M1 Mark II. Samtidigt är den ytterligare aningen kompaktare och lättare än sin föregångare. Tack vare samma typ av sensor och processor som E-M1 Mark II och E-M1X så är också bildkvaliteten mycket likvärdig med dessa två M1-modeller som riktar sig mer till professionella och semi-pro användare, och Olympus starka sidor såsom exponering och färgåtergivning känner man väl igen sedan tidigare.

Läs hela testet här: Olympus E-M5 Mark III