Olympus lanserar Mark III

Nyhet

Bara några dagar efter hundraårsjubiléet av företagets grundande inleder Olympus idag ett nytt kapitel för en av sina mest populära kameramodeller med lanseringen av den mycket efterlängtade OM-D E-M5 Mark III.

Nya OM-D E-M5 Mark III ärver både sensor och bildprocessor från flaggskeppet E-M1 Mark II vilket gör att nya E-M5 Mark III kommer vara en väldigt kraftfull kamera som tar bilder i hög kvalitet och samtidigt behåller den mindre designen jämfört med E-M1 II. Designen på kameran får en mindre uppdatering som ger lite modernare uteseende men behåller fortfarande den ikoniska, retrodesignen som så många älskar. Några knappar och vreden får uppdaterad design samt greppet på kameran blir lite djupare och avrundat vilket ger ett mjukare och stadigare grepp om kameran.

Olympus OM-D E-M5 Mark III får en nydesignad stabiliseringsmodul som är mindre, lättare och mer kraftfull vilket ger upp till 6,5-stegs stabilisering tillsammans med kompatibelt objektiv, vem behöver en gimbal när man kan ha en Olympus? Autofokussystemet kommer även från storebror E-M1 Mark II och vilket klarar av 10 bilder/s med motivföljande autofokus.

E-M5 Mark III är perfekt för dig som verkligen vill ha en mindre kamera men vill behålla hög bildkvalitet. Många tillverkare klämmer in så stor sensor som möjligt och tack vare spegellösa kamerahus så kan storleken och vikten hållas ned men du behöver fortfarande lika stora objektiv som en vanlig spegelkamera till dessa. Olympus håller sig starkt till M4/3 sensorn och visar att du verkligen kan få fantastisk kvalitet i ett mycket smidigt paket.

Första leverans beräknas till v.47

Beställ den redan nu: Olympus OM-D E-M5 Mark III

E-M5PREBOOK_hero.jpg