Nyhet: Nikon Nikkor Z 58/0,95 Noct

Nyhet

Utöver att Nikon lanserar sin minsta och billigaste Z-kamera idag så lanserar de även deras största och dyraste Z-objektiv, Nikon Nikkor Z 58/0,95 Noct. Ett normalobjektiv med en bländare på hela f/0,95!

Nikon Nikkor Z 58/0,95 Noct är ett objektiv som ska utnytja Nikons nya Z-fattning till max. Det är det mest ljusstarka objektiv Nikon har lanserat och ska även vara ett av de skarpaste någonsin, detta kommer vi självklart utforska i vårt kommande test. Nikkor Z 58/0,95 Noct är självklart inte ett objektiv för alla men för porträttfotografer kanske detta är ett drömobjektiv som de har väntat på då det går att exprimentera med ett extremt kort skärpedjup som kan ge helt magiska bilder.

Objektivet kommer att kosta strax under hundra tusen kronor vilket återigen bevisar att det är ett väldigt nischat objektiv som många kanske inte har råd med men kommer säkerligen drömma om. Är du en av de som bara måste ha detta objektiv så går det beställa nu och kommer att levereras innan årets slut!

Läs mer och beställ redan nu: Nikon Nikkor Z 58/0,95 Noct