Du borde alltid ha med dig...

Dörr VL-12 S är en superliten LED belysning som du alltid borde ha med dig i fotoväskan. Ibland kan du behöva lätta upp skuggor vid porträtt, makro eller liknande och denna lilla belysning hjälper dig med just detta och mycket mer!

Oavsett om du behöver lätta upp skoggor i dagsljus eller behöver en liten ljuskälla i mörker så kan du ha med dig denna lilla led-belysning. Dörr VL-12 S väger endast 70g och får till och med plats i den lilla fickan på dina jeans vilket gör att det finns alltid en ficka  eller ett fack i kameraväskan att stoppa ner den i. 

Belysningen är dimbar och har en maximal ljusstyrka på 140 Lux/ 1m vilket betyder att den är väldigt stark för sin lilla storlek. Den har en färgtemperatur på 5600k men det följer med en vit diffusor, orangefilter och blåfilter om du behöver olika justera temperaturen till olika motiv. Undertill finns det ett 1/4" stativfäste, i denna kan du fästa medföljande tillbehörssko för att fästa belysningen på kameran eller liknande.

Läs mer och beställ här: Dörr VL-12 S Mini LED Video belysning