Equinox Z2 mörkerkikare

Nyhet

Nu när mörkret kommer allt närmare så blir också mörkerkikare mer intressanta så därför vill vi passa på att berätta om Equinox Z2 från Bushnell som är en storsäljare hos oss. Du kanske inte hade koll på att mörkerkikare finns till vettiga priser och nu finns även denna som har videoinspelning och klarar streaming...

Bushnell är en stor tillverkare av kikare och andra produkter inom optik vilket borgar för kvalitet. Dessutom är de kreativa och Equinox-serien har varit en succé sen flera år. Z2 Mono är en produkt som är enkel att använda och som ger väldigt bra resultat. Att kunna streama sin video ger helt nya möjligheter då man via WiFi kan streama på avstånd från tex ett gömsle eller en stuga. Bevaka vad som händer i mörkret på din mobiltelefon inne i värmen. Formatet, kvaliteten och funktionerna gör att den blir väldigt intressant för många av oss som gillar att vara ute i naturen och med alla funktioner så ökar kreativiteten. Vi gillar Equinox Z2 Mono och blir du nyfiken så hör av dig eller beställ ditt eget exemplar hos oss. Har du frågor så ring eller maila oss direkt!

Läs mer här: BUSHNELL EQUINOX Z2 MONO