Test: Canon Powershot SX740 HS

Test

Kompaktkameror är inte den hetaste kategorin idag bland kameror men det gömmer sig massor av bra kameror i det segmentet, så bra att de oftast räcker till det mesta som vi användare behöver och önskar. Vi har testat nya Canon SX740 HS.

Största nyheterna i SX740 är att den kan filma i 4K och klarar seriebildtagning med 7,4 bilder/s. Kvar är alla andra fördelar från föregångaren med hela 40x optisk zoom (24-960mm), vinklingsbar skärm för dig som gillar att ta självporträtt (selfies), inbyggd WiFi med Bluetooth och NFC-stöd för snabbare parkoppling till din mobiltelefon/surfplatta, möjlighet till manuella inställningar, geotaggning och en stor mängd automatiska motivprogram. En tämligen komplett kompaktkamera för en mängd olika motiv och användningsområden. 

Läs mer här: Canon PowerShot SX740 HS test