Nyhet: Laowa lanserar 8st objektiv

Nyhet

Märket Laowa har lanserat massor av kreativa objektiv och man kommer med åtta nya objektiv på Photokina varav flera är superintressanta! Vad sägs om ett objektiv till GFX från Fujifilm och ett avsett för DJI?

Den till Fujifilm GFX är på 17mm med bländare f/4 vilket ger motsvarande 13mm vidvinkel på en vanlig fullformatare. Det är brett. Och intressant. Dessutom med Zero D-logo, alltså väldigt lite eller ingen distorsion. Cine-serien (för filmare) kompletteras med 7,5mm T/2,1 för Micro 4/3, 12mm T/2,9 till PL och 9mm T/2,9. Även ett 25-100mm T/2,9 kommer i CINE-serien med tilläggsnamnet OOOM. Till Micro 4/3 kommer 17mm f/1,8, 12mm f/1,8 och 9mm f/2,8 (som även kommer till DJI). Även ett Fisheye 4mm f/2,8 kompletterar Micro 4/3-sortimentet. 

10-18mm zoom till Sony E-mount och 100mm Macro f/2,8 till Canon EF och Nikon F. Mer om dessa objektiv och andra Laowa-gluggar hittar du på hemsidan via länken nedan. Läs gärna våra tester för det är riktigt bra objektiv med många smarta features. 

Läs mer här: Laowas sortiment och tester