Nyhet: GoPro Hero 7

Nyhet

GoPro har lanserat Hero 7 och den kommer i tre varianter, White, Silver och Black. Black är toppmodellen som har "allt" och kommer med nya features som en supereffektiv bildstabilisering och enkel live-sändning direkt från kameran.

Hero 7 Black tar över efter Hero 6 Black och erbjuder 4K 60p och 240p i Full HD. Livestreaming är kanske den nyhet och feature som gör att många blir sugna på att byta upp sig och det är en mycket lättanvänd funktion som man använder via Facebook och din mobila enhet. Det är väldigt enkelt och fungerar mycket bra - vi har redan sett massor av livesändningar från olika GoPro-ambassadörer och alla är lyriska. Stöder Youtube, Twitch, Vimeo och Facebook. Den andra nyheten som märks för oss användare är Hypersmooth Video, en mycket effektiv bildstabilisering som ger en otroligt märkbar effekt i filmerna. GPS, WiFi, inbyggd RAW, HDR Mode, röststyrning, 12 mpixel stillbilder, TimeWarp (hyprelapse-läge) finns också i Black. 

Hero 7 Silver ser likadan ut men är i silver (oväntat?) och saknar främre displayen. 4K 30p, 10 mpixel stillbilder, Slowmotion i 2x istället för 8x, ingen HyperSmooth-stabilisering och istället för HDR får man ett smalare omfång /WDR). Hero 7 White, då i vitt så klart, filmar i 1080p och 60 fps. Både White och Silver har inbyggt batteri medan Black har, som tidigare modeller, ett utbytbart batteri. 

Säljstart är 27 september och vi leverar kamerorna direkt! (så länge lagret räcker - kontakta oss för mer info) 

Läs mer här: GoPro Hero7