Nyhet: Canon PowerShot SX70 HS

Nyhet

Nu lanserar Canon en ny superzoomare som har en del spännande features. SX60 HS har varit en succé och många av er har eller har haft en sån. Nu är efterföljaren här och den är laddad med 65x optisk zoom och 4K video.

Omfånget motsvarar 21-1365mm (35mm format), precis som föregångaren, men det sitter helt ny teknik i SX70 HS. Ny sensor, ny processor, nya funktioner, sökare och i synnerhet är videofunktioner och specifikationer uppdaterade. Nikon lanserade nyligen P1000 med ett enormt omfång och istället för att konkurrera med det har Canon fokuserat på att göra en lite tajtare, smidigare (om man kan säga det om den här typen av kameror) kamera med många features. Som exempel kan du plåta i Canons CR3 Raw-format. 10 bilder per sekund med låst fokus, 5,7 med följande fokusering, 4K Video i 30p och 120 Mbps, mikrofon-ingång, WiFi, Bluetooth och en uppdaterad sökare (2,36 mpixel). 

Läs mer här: Canon Powershot SX70 HS