CyberPhoto - Live!

Håll utkik på fredag, då kommer vi att sända live direkt från CyberHuset i Umeå! En historisk dag då vi för första gången ger oss ut i en direktsändning. Vi sammanfattar veckas nyheter och svarar på dina frågor. Visst hänger du med?

Det har varit en vecka full av nyheter och lanseringar. Det är inte helt lätt att ha koll på allt men vi sammanfattar för dig som vill ha lite intressanta och lättsmälta fredagsnyheter. Vad är det egentligen som har presenterats under den stora Photokina-mässan under de senaste dagarna? I mån av tid svarar vi också på dina frågor. Varmt välkommen att klicka in och vara med oss under den här historiska livesändningen. 

Mer information om hur du kan följa oss kommer du att hitta här i vår blogg. 

Livesändning kl 13:00 nu på på fredag den 28 september, visst hänger du med?