Årets e-handlare 2018

Vi har fått priset årets e-handlare 2018 och vi är enormt tacksamma till dig som följer och handlar av oss för det är du som kund som möjliggör att vi får arbeta vidare som e-handlare. Tack också till Pricerunner som gör arbetet med att utse vinnare.

Motivationen lyder: Flertal sätt att komma i kontakt med dem samt möjlighet att välja mellan flera olika leveranssätt gjorde Cyberphoto tog hem titeln som årets e-handlare. En guldstjärna för godiset som medföljde i paketet de levererade! och det är precis så vi vill upplevas med en sjyst och trevlig service till dig som kund. Skulle vi avvika från det får du gärna höra av dig, det är mycket viktigt med feedback för oss, avgörande faktiskt! 

Ett ord från vår VD: Jag vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder för det förtroende vi får. Att bli tilldelad utmärkelsen Årets e-handlare 2018 inom Foto & Video är en viktig bekräftelse av att det vi försöker utveckla både genom teknik, profession, kunskap och kommunikation pekar i rätt riktning - att uppnå och överträffa dina förväntningar på oss som e-handlare. Återigen, stort tack! 

Patrick Ohlsson, VD
 

Tack än en gång till alla våra kära kunder och partners för att vi kan fortsätta att göra vårt jobb!