Vinnare!

Flora och Fauna-tävlingen som avslutades innan semestern kommer att avgöras denna vecka, eller rättare sagt presenteras för vi har, efter ett mycket digert juryarbete, tagit fram vinnare. Håll tummarna och hoppas på att det är din tur!

Fina priser från Sony står på spel så har du väntat ett tag på att få veta resultatet så är det än mer spännande nu för det närmar sig. Yvonne Halvarsson från Mattmar har skickat in den här vackra bilden på temat Flora och den tog sig till flera gallringar men nådde inte toppen. En bild vi gillar och som får pryda det här inlägget. Tack för ditt bidrag Yvonne och tack för alla kundbilder som rasat in förra veckan, det kommer att presenteras fler under veckan. Vi kommer att presentera vinnarna här i Bloggen, på Instagram och tillsammans med alla bidrag som tagit sig till sista gallringen, på Facebook.