Tävling: Fauna

Vårt andrapris går till Jessica Norrman från Kolsva som bryter av blandningen av mer klassiska djurbilder med den här häftiga bilden som är en inblick i vad som händer i naturen. Häftig bild som man kan titta länge på!

En Sony A6300 går även till Jessica och vi kan inte annat än att gratulera och tacka och bocka. Mängden bilder i Fauna har varit stort men också nivån på bilder som har varit mycket, mycket hög. Vad duktiga fotografer det finns i Sverige och bland oss som följer CyberPhoto. Den här bilden fångade vårt intresse då det finns en hel del detaljer och den berättar något snarare än att bara avbilda det. Att gör bilder till svart/vitt är inte alltid en höjdare men i det här fallet var det troligen avgörande. Tung, mörk och monokrom - helt rätt väg denna gång. Grattis Jessica!